Koken

Wilt u zelf blijven koken?

Er zijn veel verschillende keukenhulpmiddelen die het koken makkelijker kunnen maken. Kijk bijvoorbeeld op de Hulpmiddelenwijzer van Vilans.

Vraag op de dagen dat het tegenzit of iemand uit uw omgeving voor of met u wil koken. Vaak zijn vrienden, familieleden, buren of bekenden bereid om u een handje te helpen. U kunt ook gezonde kant-en-klaar-maaltijden kopen in de supermarkt.

Hulpmiddelenwijzer - koken

Is er niemand die voor u kan koken?

U kunt gebruikmaken van een maaltijdservice. Met een magnetron heeft u in een handomdraai een gezonde warme maaltijd op tafel. Of kijk eens op de website Thuisgekookt. Op deze website bieden mensen maaltijden aan die u kunt ophalen. Soms betaalt u een klein bedrag en soms is het gratis. U kunt ook kiezen voor maaltijden op een vaste dag per week of thuisbezorgen.

Souburgh biedt een maaltijdservice. Zij bezorgen dagelijks, ook op zondag. Kies de maaltijden op de website. Ook Palet Welzijn, Vierstroom, Eten met Gemak en Apetito hebben een maaltijdservice. Neem contact op om u aan te melden voor de maaltijdservice van uw keuze.

Toon op kaart (2)
x

Eten met Gemak

Maaltijdservice.

Toon op kaart (1)
x

Palet Welzijn Waddinxveen - maaltijden

Locatie: Anne Frank Centrum; coördinator: Maja Postma

Jan van Bijnenpad
1
2742 VS
Waddinxveen
Toon op kaart (1)
x

Vers voor thuis - maaltijdservice

Thuisgekookt

Voor mensen die extra ondersteuning bij de avondmaaltijd kunnen gebruiken omdat ze in een lastige situatie zitten.

Apetito

Maaltijden aan huis
Telefonisch bereikbaar: ma t/m vr 8.00 - 18.00 uur.

136
7590 AC
Denekamp

Wilt u met andere mensen eten?

Samen eten voor senioren bij de Open Tafel in het Anne Frank Centrum is op dit moment niet mogelijk. Wel is er de maaltijdservice van Palet Welzijn. Dagelijks tussen 9.00 en 10.30 uur kunt u telefonisch vriesverse maaltijden bestellen. De maaltijden kunt u eenmaal per week ophalen aan het Jan van Bijnenpad 1.

Toon op kaart (1)
x
Toon op kaart (1)
x

Palet Welzijn Waddinxveen - maaltijden

Locatie: Anne Frank Centrum; coördinator: Maja Postma

Jan van Bijnenpad
1
2742 VS
Waddinxveen