Team Wadwijzer

Bij Wadwijzer werken deskundige specialisten samen aan preventie in het sociale domein: cliëntondersteuners, schuldhulpverleners, pedagogen, (school)maatschappelijk werkers, jeugdartsen en jeugdverpleegkundigen, een coördinator mantelzorg, ouderenadviseur, GGZ consulent, een sociaal makelaar en communicatiemedewerkers.

Door samenwerking en bundeling van elkaars expertise kunnen vragen van inwoners snel en met de juiste inzet geholpen worden. Wanneer meer ondersteuning en trajectbegeleiding nodig is schakelt Team Wadwijzer dienstverlening in van externe specialisten of werken we samen met het Sociaal Team van Gemeente Waddwinxveen.

Heeft u vragen? Onze telefonische consulenten zijn direct bereikbaar via telefoon en e-mail. Bel 140182 of mail naar wadwijzer@waddinxveen.nl.

Wadwijzer is gehuisvest op drie locaties in Waddinxveen; ‘Naast de school’ aan de Kerkstraat 13, in het Anne Frank Centrum aan het Jan van Bijnenpad 1 en bij Stichting Vluchtelingenwerk aan de Mauritslaan 55.

Wadwijzer volgt de landelijke richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken en te vertragen. We bieden daarom op dit moment geen spreekuren maar we zijn wel via telefoon en e-mail bereikbaar voor alle inwoners en cliënten. Waddinxveners kunnen ondanks de gestelde leefmaatregelen gewoon op Team Wadwijzer rekenen, onze dienstverlening en bereikbaarheid gaat door!

Hou onze website www.wadwijzer.info in de gaten voor de laatste informatie over onze bereikbaarheid ten tijde van het coronavirus.